OVER ONS EN ONS TEAM

Wij zijn TeamAnimation Events

De afdeling Events is ontstaan uit een organisatie die sinds 1999 animatieteams plaats op campings en vakantieparken in binnen en buitenland en al vele namen gehad heeft. Vandaag de dag heet de organisatie TeamAnimation en elke zomer werken voor ons zo’n 400 enthousiaste entertainers. Na een geslaagde zomer met het seizoenswerk bieden wij onze entertainers de kans aan om buiten het zomerseizoen werkzaam te zijn bij de afdeling events.

Wij zijn sinds 2016 actief met de events afdeling in de evenementenbranche, daardoor hebben wij al een mooi portfolio opgebouwd met opdrachtgevers. Wij hebben veel gewerkt met lokale bedrijven in Woerden, zoals De Hall, De Boerinn, MeetINoffice, Napkins en Plein 7. Maar ook op landelijk niveau hebben wij al mooie samenwerkingen gehad, zoals met de Jaarbeurs, Erwin Hymer Group, Evenementenhal, Vakantiebeurs, het Mauritshuis en Kapitent.

Ons personeel maakt ons uniek!


Ons personeel heeft allemaal ervaring met werken op een camping of vakantiepark en zo geven zij de vakantiegasten de zomer van hun leven. Om dat te doen heeft ons personeel bepaalde kwaliteiten nodig. Zo zijn ons mensen gastvrij, extravert, enthousiast en vaak meertalig, daardoor kunnen wij een zorgeloze beleving garanderen.

Wij geloven in de kracht van uniek personeel en de begeleiding van onze eventmanager om opdrachtgevers het beste te garanderen.

Het Team

Benieuwd wie je aan de telefoon hebt? Hieronder een greep uit ons personeel dat verantwoordelijk is voor onze evenementen afdeling.


Dana van Team4Events

Josefien

Eventmanager


Josefien is onze Eventmanager zij behandeld alle projecten die binnen komen bij TeamAnimation Events. Josefien zal de projecten aansturen van A tot Z, maar zal ook de aanvragen en het personeel coördineren. In 2019 begonnen als stagiair events voor haar afstudeerstage en daar liet zij zien dat ze al snel op haar plek was, daarom is na haar afstuderen gebleven en is zij een aanwinst voor ons team.  
Richard van Team4Events

Richard

Eigenaar


Richard is in 2010 begonnen met TeamAnimation. Een bedrijf dat aan meer dan 200 campings en vakantieparken de animatieprogramma's en teams verzorgd. Sinds 2016 is de evenemententak opgericht waar hij ook betrokken bij is. Daarnaast is Richard eigenaar van Blogs4Travel, een snel groeiend content-marketingbureau met eigen merken zoals Glamping.nl en Gardameer.nl. Tot slot is hij ook verbonden aan de BUAS in Breda en de Hogeschool in Rotterdam en schrijft hij voor Travelnext, emerce en de Rekravakkrant.


Jeroen van Team4Events

Jeroen

Eigenaar


Jeroen is mede-eigenaar van onze holding, Jobs4Leisure. Hierin is hij vooral actief binnen Team4Animation, maar ondersteunt Team4Events ook op strategisch vlak. Jeroen is onze wizard van coaching en management tot ICT en boekhouding. Kan eigenlijk alles goed.