OVER ONS EN ONS TEAM

Wij zijn TeamAnimation Events

De afdeling Events is ontstaan uit een organisatie die - hoewel onder verschillende namen - sinds 1999 animatieteams plaats op campings en vakantieparken in binnen- en buitenland. Vandaag de dag zijn we bekend als TeamAnimation: elke zomer werken er voor ons zo’n 400 enthousiaste entertainers. Na een geslaagde zomer met het seizoenswerk bieden wij onze entertainers de kans aan om buiten het zomerseizoen werkzaam te zijn bij de afdeling Events.

Hiermee zijn wij sinds 2016 actief in de evenementenbranche. Sindsdien hebben wij via vele verschillende opdrachtgevers een mooi portfolio kunnen opbouwen. Wij hebben veel gewerkt met lokale bedrijven in Woerden, zoals De Hall, De Boerinn, MeetINoffice, Napkins en Plein 7, maar ook op landelijk niveau hebben wij al mooie samenwerkingen gehad, zoals met de Jaarbeurs, Erwin Hymer Group, Evenementenhal, Vakantiebeurs, het Mauritshuis en Kapitent.

Ons personeel maakt ons uniek!


Iedere medewerker van TeamAnimation Events heeft ervaring met werken op een camping of vakantiepark. Daar geven vakantiegasten de zomer van hun leven. Om dat te doen heeft ons team bepaalde kwaliteiten nodig: ons personeel is altijd gastvrij, extravert, enthousiast en vaak meertalig. Zo garanderen wij een zorgeloze beleving!

Wij geloven in de kracht van een unieke aanpak en een persoonlijke touch. Met de service-gerichte houding van ons personeel en de professionele begeleiding van onze eventmanager maken wij van ieder evenement een succes.

Het Team

Benieuwd wie je aan de telefoon hebt? Hieronder een greep uit ons personeel dat verantwoordelijk is voor onze evenementen afdeling.


Dana van Team4Events

Josefien

Eventmanager


Josefien is onze Eventmanager zij behandeld alle projecten die binnen komen bij TeamAnimation Events. Josefien zal de projecten aansturen van A tot Z, maar zal ook de aanvragen en het personeel coördineren. In 2019 begonnen als stagiair events voor haar afstudeerstage en daar liet zij zien dat ze al snel op haar plek was, daarom is na haar afstuderen gebleven en is zij een aanwinst voor ons team.  
Richard van Team4Events

Richard

Eigenaar


Richard is in 2010 begonnen met TeamAnimation. Een bedrijf dat aan meer dan 200 campings en vakantieparken de animatieprogramma's en teams verzorgd. Sinds 2016 is de evenemententak opgericht waar hij ook betrokken bij is. Daarnaast is Richard eigenaar van Blogs4Travel, een snel groeiend content-marketingbureau met eigen merken zoals Glamping.nl en Gardameer.nl. Tot slot is hij ook verbonden aan de BUAS in Breda en de Hogeschool in Rotterdam en schrijft hij voor Travelnext, emerce en de Rekravakkrant.


Jeroen van Team4Events

Jeroen

Eigenaar


Jeroen is mede-eigenaar van onze holding, Jobs4Leisure. Hierin is hij vooral actief binnen Team4Animation, maar ondersteunt Team4Events ook op strategisch vlak. Jeroen is onze wizard van coaching en management tot ICT en boekhouding. Kan eigenlijk alles goed.