SFEERMAKERS

ONZE UNIEKE SFEERMAKERS

Opzoek naar een leuke extra activiteit voor op jouw evenement? Onze eigen Sfeermakers maken uw evenement compleet. Een sfeermaker is een activiteit, zowel voor jong en oud, die jouw evenement net dat extra geeft. Wij hebben een ruim portfolio met alle activiteiten die wij in de zomer op campings en vakantieparken verzorgen, maar nu ook aanbieden voor op evenementen, feestjes en bruiloften.

Benieuwd naar onze sfeermakers? Check hieronder een aantal cases.

Bekijk de brochure hier


CasesBios XXL

Een sfeermaker voor jong en oud. Griezel samen weg bij een spannende film of geniet van de avonturen van je favoriete Disney-figuren. De Bios XXL is dé buitenactiviteit om je dag succesvol af te sluiten.

Schuimparty

Een grote activiteit waarbij je samen met al je vrienden en vriendinnen een groot schuimfeest beleefd. Het schuimkanon verspreidt het schuim over een grote oppervlakte waarbij de lol niet op kan tussen al het schuim. De perfecte buitenactiviteit voor jong en oud.

Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal biedt TeamAnimation Events aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Een sportieve activiteit waarbij je niet alleen omvalt van het lachen. Bubbelvoetbal brengt iedereen in beweging is dé sportactiviteit om iedereen in beweging te krijgen.

Silent Disco

De silent disco is de activiteit waarmee je jong en oud in beweging krijgt. Geniet van jouw muziek op verschillende kanalen en dans samen met je vrienden en vriendinnen. Een supergezellig activiteit waar iedereen over na blijft praten.

Knuffelwerkplaats

Tijdens de knuffelwerkplaats breng jij je eigen knuffel tot leven. Onder begeleiding maken kinderen (8+) van een sok volwaardige knuffel om vervolgens mee naar huis te nemen. De knuffelwerkplaats is een leuke creatieve activiteit.

Weerwolven van Wakkerdam Live

Het populaire Weerwolven komt bij deze sfeermaker tot leven. Het spel dat we kennen met kaarten en verschillende rollen als de burgers, weerwolven, de heks en cupido. Tijdens deze sfeermaker worden deze rollen vertolkt door personen in bijvoorbeeld het bos en is geschikt tot 50 deelnemers.