KIDS ENTERTAINMENT

KIDS ENTERTAINMENT BIJ TEAMANIMATION EVENTS

Organiseer je een evenementen waarbij kinderen de hoofdrol hebben? Of zoek je begeleiding voor activiteiten die speciaal zijn ingericht voor kinderen?
Onze energieke entertainers hebben ervaring met het vermaken van kinderen, zoals het verzorgen van kinderfeestjes, kidszones op beurzen of het spelen van meeleeftheater onze entertainer zorgen dat de kinderen de tijd van hun leven hebben.

Voorbeelden van kindervermaak wat wij bieden:
-Mascotte op bezoek
-Begeleiding kidszone
-Schminken
-Minidisco dansen
-Creatieve teken-en knutselactiviteiten
-Muziek maken met onze gitarist
-Kinderfeestjes

Benieuwd naar welk kindervermaak onze entertainers al verzorgd hebben? Check hieronder onze cases.Promotiemedewerkers van Team4EventsPromotiemedewerkers van Team4Events

CasesKidsclub Caravana

Tijdens Caravana in Leeuwarden hebben onze medewerkers de kidszone omgetoverd tot een feestje van schminken en tekenen tot knutselen en de Mini Disco dansen met twee van onze medewerkers.

Lentedagen Bij Boerinn

Bij Boerderij De Boerinn in Kamerik hebben wij de activiteiten helpen organiseren voor de Lentedagen. Vier dagen waarin gezinnen zich konden vermaken met dieren, vermaak en entertainment. Van het op- en afbouwen van de locatie tot het verwelkomen van de bezoekers en het uitvoeren van de activiteiten. Over vier dagen zijn zeker 2000 kindjes door ons geschminkt!

Kindervermaak Bourgondisch Vleuten

Tijdens de Ibiza Markt Bourgondisch Vleuten mochten wij de kinderen vermaken met schmink, knutselclub en springkussens. Twee van onze medewerkers hebben zo’n 200 kids vermaakt deze dag.

Kidsclub Vakantiebeurs

Tijdens de Vakantiebeurs is het kidsplein verzorgd door onze medewerkers. Ouders konden hun kinderen brengen naar het kidsplein, met activiteiten als schminken, knutselen en FIFA, terwijl zij zelf zorgeloos de beurs bezochten.

Meet & Great Lenny

Op 28 en 29 december kwam Lenny de Vos naar Nederland om al zijn vriendjes van de camping te ontmoeten. Dit deed hij tijdens de Winterboerderij van Boerderij de Boerinn. Een weekend vol gezelligheid met een Lenny show, knutselen en schminken!

Familiefestival Nieuwegein

Tijdens een bedrijfsuitje, dat opgezet was als familiefestival voor het hele gezin van de medewerkers, mochten wij het kindervermaak verzorgen. Met een knutselclub, schminkhoek en springkussen was het een feestje voor jong en oud.