EVENT PERSONEEL


EVENT PERSONEEL BIJ TEAMANIMATION EVENTS

Ben je opzoek naar personeel voor je evenement of begeleiding van een activiteiten?
Dan helpen wij jou graag verder. Geen doorsnee studenten, maar door ons opgeleide entertainers die wij stuk voor stuk persoonlijk kennen. Door een strenge selectie hebben wij de meest extraverte, enthousiaste, energieke en gastvrije medewerkers. Die samen jouw evenement tot een succes willen maken.

Voorbeelden van wat ons personeel kan:
-Promotiemedewerkers
-Horecapersoneel
-Enquêteur
-Host & Hostess
-Fotograaf
-Presentator
-Activiteiten begeleider

Benieuwd waar ons personeel al heeft gestaan? Check hieronder onze cases.Promotiemedewerkers van Team4EventsPromotiemedewerkers van Team4Events

CasesEnquêteurs Mitsubishi

Onze enquêteurs stonden voor Mitsubishi Elevator Europe op beurzen door heel het land. Hier namen zij enquêtes af over onderhoudt van liften.

Festivaltent bij Vakantiebeurs

Tijdens de Vakantiebeurs is de presentatie in de festivaltent en karaoke bar door onze medewerkers verzorgd. Zij regelden onder andere de aankondigingen en presenteerde de pubquiz.

Standpersoneel voor Kids-campings.com

Ook tijdens deze editie van Caravana in Leeuwarden hebben wij de op- en afbouw geregeld van de stand en het personeel verzorgd voor de stand van Kids-campings.com.

Bouwbeurs Hostes

Namens Penders Voetzorg stonden onze hostesses op de Bouwbeurs in Utrecht met een speciale opdracht. Door te fluiten naar de gasten, veelal bouwvakkers, en een leuk praatje met hen te maken verwezen zij hen door naar de stand.

Epoch Promotieklus

Voor Epoch zijn zowel in Arnhem als Alkmaar promotieacties geweest met mascottes in de winkels van Sylvanian Families. Om het speelgoed onder de aandacht te brengen van kinderen en hun ouders.

MeetINoffice Tijdens de drukke dagen assisteert ons horecapersoneel bij MeetINoffice in Woerden. Hier zijn zij werkzaam in de bediening, helpen zij met het klaarzetten van de vergaderzalen en het verwelkomen van gasten.