EVENT MANAGEMENT

EVENT MANAGEMENT BIJ TEAMANIMATION EVENTS

Naast de services voor op evenementen, bieden wij ook eventmanagement van A tot Z aan. Jouw zorgen worden volledig uit handen genomen door onze eventmanager Josefien, met gedrevenheid, gevoel voor planning en verantwoordelijkheid gaat zij voor jou aan de slag. Bij eventmanagement van A tot Z kan je denken aan:

  • Draaiboek (Voorafgaand en tijdens het evenement)
  • Logistieke planning
  • Materialen
  • Aankleding
  • Personeel
  • Aanspreekpunt op locatie

Als je de aanvraag hebt goed gekeurd gaat Josefien kijken hoe zij jou het beste zouden kunnen helpen. Zoals kijken welk personeel het beste bij jouw evenement zou passen, begin van de planning maken of opzoek naar de juiste materialen. Benieuwd naar wat er gebeurt na een offerte aanvraag, bekijk de infograpic op onze contact pagina.

Hulp nodig bij één van bovenstaande onderdelen? Neem dan ook gerust contact op, we helpen je graag verder. Benieuwd naar welke evenementen onze eventmanager al georganiseerd heeft? Check hieronder onze cases.
Promotiemedewerkers van Team4Events

CasesBSO Thema activiteiten

Afgelopen zomer stonden onze entertainers niet alleen op campings en vakantieparken, maar ook op buitenschoolse opvang Kober in Breda en Floreo kids in Leiden. Normaal gesproken hebben zij leuke uitstapjes in de zomer, zoals naar het zwembad of de dierentuin. Helaas kon dat dit jaar niet, daarom maakten wij graag een uitstapje naar de BSO’s om daar thema activiteiten te verzorgen.

Fortnite kamp 2020

Fortnite komt tot leven! Afgelopen zomer organiseerde TeamAnimation Events in samenwerking met WeplayEsports een succesvol Fortnitekamp. Een weekend waar het Fortnite spel centraal stond een mooie combinatie tussen gamen en bewegen, zoals lazergamen in de bosrijke omgeving van de Veluwe.

LEIQ - Online Animatie training

De online animatie training LEIQ, is ontwikkeld om ons personeel toch zo goed mogelijk klaar te stomen voor de zomer in 2020 hebben wij in april keihard gewerkt aan een online leeromgeving. Om op deze manier onze toekomstige entertainers toch te voorzien van alle tips en tricks die zij nodig hebben tijdens de zomer. Hierbij heeft onze eventmanager alle draaiboeken van de draaidagen gemaakt en de online omgeving ingericht.

Lenny & Spotty Event

Op zondag 29 december zijn Lenny de vos en Spotty de hond afgereisd naar Boerderij de Boerinn om alle camping vriendjes en vriendinnetjes weer te zien. Iedereen werd vermaakt met verschillende binnen- en buiten activiteiten. Met 300 bezoekers was het een groot succes!

Reünie Team4animation & Animatiewerk

Na een fantastisch seizoen, is het tijd voor een feestje! Alle entertainers die in de zomer van 2019 gewerkt hebben bij Team4Animation of Animatiewerk kwamen in november bij elkaar om het seizoen af te sluiten.

Teamdag Jobs4Leisure Ook dit jaar mochten wij de gezamenlijke teamdag van Jobs4Leisure organiseren. Na een opbouwend programma en heerlijke lunch bij Gare Pompidou vertrokken we naar de VR room in Utrecht en sloten we de dag af bij Beers and Barrels.

Dates4Business

Dates4Business is ons eigen netwerkconcept dat wij hebben opgezet in samenwerking met Napkins. Het netwerkevent begon met speeddate rondes waarbij bedrijven uit verschillende branches elkaar enkele minuten konden spreken. Hierna was er een borrel waar ongeveer 50 bedrijven en ondernemers op afkwamen.

Partymanager lange tafels

Als tweede opdracht voor Lange Tafels in het Gras mochten wij aan de slag als Partymanager tijdens een bruiloft in Soest. Van de ceremonie en het ja-woord in de kerk, tot de receptie en het diner. Wat een mooie dag!

Pubquiz in Fort Maarsseveen

In Fort Maarsseveen mochten wij een pubquiz organiseren tijdens een 25-jarig huwelijk. De gasten werden opgesplitst in kleinere groepjes en konden vervolgens zelf een activiteit kiezen. Met de handen op de knop streden de groepen tegen elkaar.