Entertainment trainingen

(INCOMPANY) TRAINING ENTERTAINMENT

Als expert op het gebied van gastvrij personeel en focus op entertainment bieden wij ook persoonlijke incompany trainingen aan. Voor verschillende opdrachtgevers, zoals vakantieparken en een full-service entertainment bureau, zorgen wij ervoor dat het seizoen een feestje wordt met goed opgeleid personeel!

E-LEARNING EN FYSIEKE TRAINING

Onder het label LEIQ hebben we online modules beschikbaar die als onderdeel van een fysieke training óf only-only kunnen worden gevolgd. De LEIQ modules kunnen per licentie worden aangeschaft. In combinatie met een fysieke training verzorgen we uiteraard ook een licentie, zodat veel kennis op een eigen te plannen moment kan worden verkregen.

Je kunt deze training zowel op persoonlijke initiatief volgen als dat incompany mogelijk is.
Promotiemedewerkers van Team4Events

BASISTRAINING ENTERTAINER Nederland / Buitenland

De basistraining entertainer is een must voor ieder beginnend entertainer. Je leert alles over animatie en jouw rol op de camping en/of het vakantiepark. We hebben de training zó gemaakt dat 'ie voor zowel campings en vakantieparken in Nederland als in het buitenland van toepassing is.

De training duurt twee dagen (1 overnachting) in de praktijk. Je volgt vooraf de E-Learning van LEIQ, waarmee je ongeveer acht uur bezig bent. Aan het einde van de training ben je voorbereid op jouw werkzaamheden als entertainer en kun je activiteiten organiseren voor kinderen vanaf 4 jaar, jongeren en volwassenen.

Je hebt geen ervaring nodig om deze training te volgen. Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname. Heb je wel al ervaring? Dan doorloop je altijd de volledige training. Vrijstellingen zijn er niet.

Wil je de training op persoonlijke titel volgen? Dan bespreken we graag de mogelijkheden om aan te sluiten bij een training bij een van onze klanten. De kosten zijn €850,- (geen btw) per persoon. Bij een incompany traject wordt een prijs op maat besproken. Een licentie voor LEIQ is inbegrepen.