Entertainment trainingen

(INCOMPANY) TRAINING ENTERTAINMENT

Als expert op het gebied van gastvrij personeel en focus op entertainment bieden wij ook persoonlijke incompany trainingen aan. Zo zorgen wij voor goed opgeleid personeel op ieder vakantiepark, evenement of full-service entertainment bureau!

E-LEARNING EN FYSIEKE TRAINING

Onder het label LEIQ hebben we online modules beschikbaar die als onderdeel van een fysieke training óf online-only kunnen worden gevolgd. Deze kunnen per licentie los worden aangeschaft - óók wanneer je kiest voor een combinatie met een fysieke training. Zo kunnen leermomenten gewoon zelf worden ingepland! Wil je op eigen initiatief een training volgen? Dat kan: de trainingen worden zowel incompany als particulier aangeboden.
Promotiemedewerkers van Team4Events

BASISTRAINING ENTERTAINER Nederland / Buitenland

De basistraining entertainer is een must voor ieder beginnend entertainer. Bij deze training leert het entertainmentpersoneel alles over animatie en de rol van animateur op de camping en/of het vakantiepark. We hebben hem bovendien zó vormgegeven dat hij zowel voor campings en vakantieparken in Nederland als in het buitenland van toepassing is.

De training duurt twee dagen (1 overnachting) in de praktijk. Vooraf wordt de LEIQ E-learning module gevolgd, die ongeveer 8 uur beslaat. Aan het einde van de training is iedere medewerker optimaal voorbereid op de werkzaamheden als entertainer voor kinderen vanaf 4 jaar, jongeren én volwassenen. Je hebt geen ervaring nodig om deze training te volgen. Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname. Heb je wel al ervaring? Ook dan wordt de volledige training doorlopen - vrijstellingen zijn er niet.

Bij een incompany traject wordt een prijs op maat besproken. Een licentie voor LEIQ is inbegrepen.

Wil je de training op persoonlijke titel volgen? Dan bespreken we graag de mogelijkheden om aan te sluiten bij een training bij een van onze klanten. De kosten zijn dan €850,- (geen btw) per persoon.