BSO THEMA ACTIVITEITEN

ONS AANBOD VOOR DE BSO

Wij passen de activiteiten aan op de wensen en behoeftes van de BSO. Op deze manier past onze activiteit altijd binnen het vakantieprogramma en het thema dat wordt aangeboden op de BSO! Hieronder wordt een sfeerimpressie gegeven van wat je kunt verwachten van onze activiteiten. Wij zorgen er graag voor dat de kinderen in de vakantie net dat beetje extra krijgen, in de vorm van meeleeftheater, dansen, natuuractiviteiten of spannende opdrachten. Het kan allemaal! 

Wij hebben onder andere samengewerkt met Floreo Kids  en met Kober kinderopvang.

Contact opnemen of offerte aanvragen klik hier
Image

THEMA VOORBEELDENWinter wonderland

Leeftijd 4-8 jaar                         

Thema's: Meeleeftheater, dans, spannende opdrachten                 

Duur: Max. 2 uur

Dit verhaal speelt zich af in een ‘winter wonderland’. De BSO kan als voorbereiding sneeuwvlokken knutselen, versiering ophangen en er voor zorgen dat de ruimte verandert in een waar winter wonderland. Tijdens de activiteit komen twee spookachtige figuren het verhaal vertellen met als titel ‘Paleis Ijzelstania in het heetst van de strijd’. De kinderen worden meegenomen in een spannende belevingswereld. Waarbij de kinderen de sprookjesachtige figuren gaan helpen door middel van dansjes, speurtochten en spannende opdrachten! 

Natuurbeleving

Leeftijd: 4 tot 8 jaar

Thema's: buiten, natuur

Duur: Max. 2 uur

Onze thema schrijvers zijn druk bezig met het uitwerken van de natuurbeleving.........

Supersterren

Leeftijd 4-8 jaar

Thema’s: Dans, show                     

Duur: Max. 2 uur

In dit verhaal komen Stella Ster en Pien Pop langs om samen met de kinderen een echte show te gaan neerzetten! Er is een podium met muziek en de kinderen mogen hun mooiste kleding aan doen naar de BSO. Als voorbereiding kunnen de PM’ers met de kinderen microfoons knutselen. Als de twee supersterren langskomen, gaan zij de dansjes repeteren met de kinderen. Ook oefenen zij hun tofste poses voor de fotoshoots! Het laatste half uur zal de show plaatsvinden, waarbij de supersterren eerst zullen optreden en vervolgens de kinderen hun dansjes laten zien. Met vooraf natuurlijk hun ‘moment of famous’ over de rode loper, met camera’s en al! Wat een spektakel!