Werkplek Stagiaire bij Team4Events

We hebben een nieuwe stagiaire bij Team4Events

Het jaar is pas één maand bezig en we hebben er een nieuw gezicht bij. Na een lange tijd hebben we weer een stagiaire! Julia stelt zich in deze blog even en vertelt wat ze komt doen bij Team4Events.

Wie ben ik?

Mijn naam is Julia, 22 jaar. Ik ben een derdejaars student van Kunst en Economie. Nee, ik doe geen twee studies tegelijkertijd. Ik word opgeleid om manager te worden in de creatieve wereld met nadruk op de evenementenbranche. Via deze stage hoop ik ervaring  op te doen om een evenement op te zetten van top tot teen. Om deze reden ben ik terecht gekomen bij Team4Events.

Wat ga ik doen?

Stagiaire zijn bij Team4Events betekent niet koffie pakken en af en toe naar de printen lopen. Zelfs het tegenovergestelde. Ik ga Dana, onze projectmanager ondersteunen bij het opzetten van een voorstel, het bedenken van verschillende concepten en natuurlijk bij het neerzetten van de evenementen. Ik zou dan ook graag willen leren hoe ik een evenement van A tot Z moet aanleveren waar zowel de klant als wij trots op kunnen zijn. Eventueel ga ik ook de evenementen op locatie managen waar dit nodig is. Sociale media-kanalen vallen ook onder mijn taken dit zijn Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Ik ga mij ook bezig houden met contact naar al het personeel zoals de hosts en hostessen. Klantencontact is natuurlijk ook heel belangrijk dus wie weet heb je mij wel aan de telefoon of krijg je een e-mail van mij.