Minidisco Team4Events

Waarom al onze medewerkers eerst naar het buitenland gaan

Bij een leuk evenement hoort leuk personeel, logisch! Onze medewerkers zijn allemaal minimaal één zomer naar het buitenland geweest om hier minimaal 6 weken de animatie te verzorgen op een camping via ons zusterbedrijf Team4Animation. Na deze zomer komt een groot gedeelte van deze medewerkers in onze Team4Events poule.

Waarom animatiewerk?

Zoals net is genoemd hebben al onze medewerkers gewerkt als animateur of animatrice. Via Team4Animation zijn alle werknemers eerst getraind en opgeleid. Tijdens deze training leren ze alles wat nodig is om gasten op de camping te kunnen entertainen. Hoe geef je bijvoorbeeld aquagym? Hoe organiseer je een petanque wedstrijd? Hoe enthousiasmeer je de gasten voor je activiteiten? En hoe ga je om met de kinderen op de camping en wat voor leuke activiteiten kan je met ze doen? Na deze training worden de animateurs gematcht met een camping alvorens ze aan dit avontuur beginnen.

Alle ervaring die animateurs hebben opgedaan tijdens de zomer, kunnen ze meenemen naar Team4Events.

Waar is een buitenlandse baan allemaal goed voor?

  1. Zelfstandigheid: Een baan in het buitenland zorgt voor veel zelfstandigheid. Je verlaat je vertrouwde omgeving en gaat alleen weg om te werken. Hier moet je zelf je verblijf, je vervoer en je eten verzorgen. Daarnaast is het belangrijk dat je je snel thuis voelt tijdens zo’n avontuur. Kortom: je zelfstandigheid om alles te regelen krijgt een enorme boost.
  2. Samenwerken: Vaak is het zo dat je alleen het avontuur aangaat. Je kent nog niemand in je werkomgeving en het komt dan ook aan op samenwerken. Nog moeilijker als het een internationaal team betreft. Samen sta je sterker dan alleen! En deze samenwerking is goed terug te zien tijdens onze evenementen.
  3. Doorzettingsvermogen: Ja, het is niet niks, dansen met 35 graden in de volle zon, hier is aardig wat doorzettingsvermogen voor nodig. Gelukkig leer je dat vanzelf en raakt dat dansen ook wel gewend!
  4. Flexibel: Tijdens zo’n periode op de camping is alles nieuw:  je verblijf, je werkzaamheden, je collega’s en de cultuur. Je wordt meerdere keren in het diepe gegooid en er wordt van je verwacht dat je alles uitvoert wat er gevraagd wordt. Druk bij de bar? Dan verwacht de campingbaas dat jij hier zelf gaat staan. Hier word je erg flexibel van als het gaat om werkzaamheden!

Voor ons dus genoeg redenen om met dit leuke personeel aan de slag te gaan. Wij geloven in de kracht van het alleen vertrekken naar het buitenland. Dit zijn niet de standaard studenten, maar degenen met lef!

Voor alle mogelijkheden voor evenementen en inzet van ons personeel, neem contact op met Dana.