Trainingstraject van TeamAnimation

In het training seizoen van 2020 moest het roer opeens om, aangezien er geen fysieke training geven mochten worden. Zo ontstond het idee voor de online animatietraining genaamd LEIQ. Hierdoor waren we voor het training seizoen in 2021 helemaal voorbereid, lees hieronder alles over het trainingstraject van TeamAnimation.

Online animatietraining LEIQ

Tijdens de eerste lockdown van 2020 hebben wij niet stilgezeten. Wij wilden ons personeel alsnog de beste training geven, hierdoor ontstond het idee voor een online training. Binnen een aantal weken stonden de grote lijnen op papier. Zo schreven wij alle workshops uit en stonden de opnamedagen gepland. Onze trainers stonden te springen om mee te helpen bij het presenteren voor de camera. Zij zorgden dat alle informatie die normaal in een weekendtraining wordt gegeven op beeld werd overgebracht. De uiteindelijke online training bestaat uit een algemeen deel waar alle tips en tricks die je moet weten op het gebied van animatie verteld worden. Daarnaast is er een TeamAnimation specifiek onderdeel, hierin vertellen wij alles over ons bedrijf en wat werken voor TeamAnimation betekent. Als laatste het verdiepingsonderdeel waarin wij spreken over creatief denken en andere leuke toevoegingen. Ondertussen hebben al honderden deelnemers de online LEIQ animatietraining succesvol afgerond. Zo hebben zij een start gemaakt aan het trainingstraject van TeamAnimation.

Dagtraining

Yeah! In het trainingsseizoen van 2021 konden wij eindelijk weer een fysieke training geven. Nog niet in de weekendvorm, maar wel al in de vorm van een dagtraining. De deelnemers kregen alle theorie door middel van de online animatietraining van LEIQ. Hierdoor konden de deelnemers tijdens de training veel zelf doen en laten zien. Dus de deelnemers konden laten zien wat ze in hun mars hadden. Omdat er nog wel Covid-19 maatregelen van kracht waren, hebben we voor meerdere locaties gezorgd en maximaal 30 deelnemers per dag. Hierdoor hebben alle entertainers in spé een fysieke training kunnen volgen op de zelfgekozen locatie.

Online terugkomfestival

Normaal gesproken zien wij iedereen nog even voordat het zomerseizoen van start gaat, dit werd gedaan door middel van een terugkomdag. Hierbij kwamen zowel eerstejaars als meerderejaars entertainers bij elkaar om workshops te volgen en elkaar te leren kennen. Dit is ontzettend belangrijk om de band met de entertainers te onderhouden en gewoon ontzettend leuk om iedereen weer te zien. Daarom bedachten we een online variant van de terugkomdag. Hierdoor kan iedereen elkaar nog even zien en kunnen wij de laatste belangrijke informatie kunnen overbrengen voor het seizoen. Het heet niet voor niets een festival dit jaar, want er is een blokkenschema samengesteld en alles heeft een festivalthema. Tijdens het festival kunnen alle entertainers workshops kiezen die ze interessant lijken of workshops die specifiek gaan over een park waar ze aan de slag gaan. En natuurlijk eindigen we de dag met een pubquiz en een feestje!

De organisatie van de training wordt verzorgd door onze eventmanager, benieuwd wat ze voor jou kan betekenen?