Enthousiast en gemotiveerd: TeamAnimation zet activiteitenaanbod op BSO door!

“In de vakantie naar de BSO, dat is helemaal niet saai!”

Vakantie op de BSO

Op de BSO doen ze er alles aan om een zo leuk mogelijk programma te maken voor de kinderen. Toch verliep het programma van deze zomer wel even anders… De uitstapjes die normaal gesproken worden gemaakt, zijn allemaal niet doorgegaan vanwege het coronavirus. Gelukkig hebben TeamAnimation en de BSO’s van Floreokids in Leiderdorp en Kober in Breda elkaar gevonden in deze tijd. TeamAnimation heeft namelijk verschillende themadagen georganiseerd. Twee ervaren entertainers zijn langs gekomen op de BSO als superheld, spion, astronaut of superster. Met natuurlijk een belangrijk doel: de kinderen entertainen!

Ondanks deze gekke tijden, is er toch een mooi project ontstaan. Namelijk de BSO thema activiteiten. Al vrij snel kwam deze spontane opmerking binnen TeamAnimation: ‘Hey, maar waarom gaan we dit niet vaker doen!’. Zogezegd, zo gedaan, toch?

Activiteit op maat

TeamAnimation betekent entertainment; en dat op alle vlakken. De vraag vanuit BSO’s is vooral naar workshops en activiteiten waar de focus ligt op theater, dans, muziek, natuur en techniek/wetenschap. Dus hup we duiken in de grote database van activiteiten en we schakelen natuurlijk onze creatievelingen op kantoor in. Al snel rolde het eerste verhaal voor de kerstvakantie eruit: ‘Paleis Ijzelstania in het heetst van de strijd.’ Naast deze winterse activiteit worden er momenteel meerdere thema’s uitgewerkt, maar voor nu neem ik je graag mee in dit sprookjesachtige verhaal voor de kerstvakantie.

Onze winterse activiteit voor de kerstvakantie

Een winters verhaal, waar twee sprookjesachtige figuren een magisch verhaal vertellen. Kinderen worden helemaal mee genomen in deze mooie belevingswereld. Vol met theater, dans en spannende opdrachten. De kinderen kijken uit naar deze middag, waar de ervaren entertainers het verhaal komen vertellen en beleven. Het leuke van deze activiteit is dat de BSO helemaal kan toeleven naar het verhaal. Sneeuwvlokken, sneeuwpoppen en versieringen worden gemaakt, zodat de BSO helemaal in de winterse sferen komt. Zo voelen de sprookjesachtige figuren zich helemaal thuis!

We zijn helemaal enthousiast geworden van het feit dat we nu naast campings en vakantieparken, ons ook mogen uitleven op de BSO’s! Want ja, die lach op het gezicht van de kinderen toveren, is toch wel het mooiste wat er is!

Na het lezen van dit blog nieuwsgierig geworden? Check de BSO thema activiteiten pagina hier.