Dates4Business event

Team4Events organiseerde Dates4Business

Netwerken is steeds meer van belang voor (startende) ondernemingen. Dit was de reden om samen met Napkins het netwerkevent Dates4Business te organiseren. Om het event uniek te maken hebben wij (zakelijk) speeddaten bedacht. Dit houdt in dat organisaties in korte gesprekken kennismaken met elkaar, en je zo iedereen kan spreken zonder dat je zelf op iemand af hoeft te stappen. Dit maakt netwerken laagdrempelig.

Op donderdag 22 maart 2018 vond de eerste editie van Dates4Business plaats in Napkins. Vanaf 16:00 uur konden ondernemers deelnemen aan zogenaamde speeddate sessies voor zakelijke relaties. Aansluitend om 17:00 uur vond er een borrel plaats, waarbij ondernemers elkaar konden ontmoeten en mogelijk verder konden spreken over eventuele business ideeën en hoe ze elkaar mogelijk kunnen versterken.

Dates4Business speeddate      Dates4Business speeddateDates4Business speeddate      Dates4Business speeddate
Dates4Business speedate      Dates4Business netwerken
Groot succes

Dates4Business was een groot succes. Zo hebben verschillende bedrijven vervolgafspraken met elkaar ingepland en heeft een bedrijf er zelfs al meteen een opdracht uitgehaald.  Zo’n groot succes dat op 31 mei de tweede editie gaat plaatsvinden. Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je hier in.