Stand op Vakantiebeurs van Team4Events

Team4Events op de Vakantiebeurs

Deze week is de Vakantiebeurs in volle gang en wij zijn er weer bij! Net als vorig jaar organiseren wij de stand van Kids-Campings.com. Deze stand is één grote miniclub waar kinderen zich kunnen vermaken en de ouders terecht kunnen voor informatie. Hiernaast zetten wij personeel in voor de Campeggi en Villagi stand. Hier lees je meer!

De Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht is dé plek waar alle landen en bestemmingen voor een week lang samenkomen. Bezoekers kunnen er inspiratie opdoen voor hun volgende vakantie. Naast aanbieders vind je er ook de nieuwste trends op het gebied van toerisme en word je meegenomen in de beleving van verschillende landen.

Kids-Campings.com stand

Kids-Campings.com is een platform waar bezoekers terecht kunnen voor kindvriendelijke vakantiebestemmingen in verschillende landen. Ook dit jaar hebben wij ervoor gezorgd dat de stand er op en top uitziet. Deze keer is ervoor gekozen om de ruimte in te richten als miniclub. Zo wordt de beleving van het bedrijf overgebracht, in plaats van informatieve balies. Beleving wordt steeds belangrijker op evenementen, dit hebben wij weten toe te passen.

De stand staat ingeschreven bij de Kids Route van de Jaarbeurs. Kinderen volgen deze route om zo hun paspoort compleet te maken. Bij Kids-Campings.com kunnen ze knutselen en meedansen met onze leukste animateurs. Bezoek ons in Hal 7 op stand D125.

Vakantiebeurs Team4Events   Vakantiebeurs Team4Events

Campeggi e Villagi stand

Deze Italiaanse website biedt campings en vakantieparken aan in Italië, Corsica, Kroatië en Spanje. Met over 1000 locaties vind je hier altijd wel iets wat bij je past. Wij hebben onze hostess getraind zodat zij de bezoekers kan informeren en zo de Italiaanse eigenaren kan helpen met de taalbarrière. Ook deze stand is te bezoeken in Hal 7, vlakbij de Kids-Campings stand.

Vakantiebeurs Team4Events

Ga jij ook naar de Vakantiebeurs? Neem zeker even een kijkje bij onze stands!