Team4events borrelen

Stage bij Team4Events

Team4Events logo

Mijn naam is Julia en ik heb 6 maanden een geweldige stage gelopen bij Team4Events. Lees in mijn blog meer over wat ik allemaal heb gedaan, heb geleerd en wat ik hieruit kan meenemen.

Een stage bij Team4Events is meer dan een beetje op je laptop zitten en koffie en thee zetten. Het was een super toffe ervaring om stage te lopen bij een klein evenementenbureau. Er hangt een fijne, laagdrempelige sfeer en ik voelde me al snel op mijn gemak. Ik heb continu samengewerkt met Dana, Eventmanager bij Team4Events. De dag ziet er nooit hetzelfde uit, soms ben je lekker bezig op kantoor, sta je op events of ben je de hele dag onderweg naar afspraken.

Wat ik allemaal heb mogen doen

Dana en ik hebben alle evenementen samen georganiseerd. Ik hield me wat meer bezig met concepten bedenken voor verschillende evenementen, om mijn creatieve geest lekker zijn gang te laten gaan. Daarnaast heb ik ervoor gezorgd dat de materialen aanwezig waren en begrotingen waren gemaakt om overzicht te houden op de kosten. Maar vooral heb ik mij gefocust op het contact met onze medewerkers. Ik mocht deze enthousiastelingen briefen en informeren over wat ze op onze events kunnen verwachten, wat voor event het is, draaiboeken doornemen en voorschriften zoals kleding bespreken.

kidsfestival Team4Events

Tijden de events zelf ben ik verantwoordelijk geweest voor het event in zijn geheel en de uitvoering ervan, de communicatie tussen onze medewerkers en de klant nam ik op mij en eventuele problemen moest ik meteen kunnen oplossen. Hierna werd er ook altijd gereflecteerd om te kijken wat er de volgende keer beter kan maar ook wat ging er juist goed ging. Dit kon ik elke keer weer meenemen naar een volgend event. Ik ben heel erg trots op alle events die Dana en ik hebben neergezet.

 

Tijdens mijn stage bij Team4Events heb ik de kans gekregen om verschillende evenementen van A tot Z neer te zetten. Lijkt dit jou ook leuk? Bekijk hier de vacatures en wie weet word jij wel de volgende stagiaire!