Reünie TeamAnimation goes online

“Was een supertof alternatief, ik heb lol gehad!”

De voorbereiding

Het was al snel duidelijk dat onze TeamAnimation reünie dit jaar er niet door zou kunnen gaan, zoals we gewent waren. Door de komst van COVID-19 werden er geen grote feesten en evenementen meer georganiseerd. Er zijn al veel creatieve alternatieven bedacht binnen de evenementenbranche; zoals een drive-in evenement, een eigen stuk dansvloer of een online evenement.

Binnen de maatregelen konden wij een online evenement organiseren om alle medewerkers van seizoen 2020 toch een reünie geven. Zo ontstond het idee voor Après Season Party al snel, want zonder thema geen reünie. 

De skipassen werden persoonlijk naar alle entertainers verstuurd. Zodat ze op 27 november allemaal konden deelnemen aan onze eigen Après Season party op de online piste. 

De Après Season Party!

Op 27 november was het eindelijk zover de piste werd om 20:00 geopend met een paar echte après ski hitjes. Iedereen zat klaar in zijn ski outfit met een ijskoud biertje in zijn hand. De online party kon beginnen en werd afgetrapt met een video van alle regiomanagers. Zij bedankten iedereen voor het afgelopen seizoen. Daar was het moment waar iedereen op had gewacht het proostmoment. Hier werd geproost op het seizoen en het harde week van iedereen! Tijdens het genot van een drankje heeft Jeroen verteld over de mooie toekomstplannen voor seizoen 2021.

De online party was een mooie afwisseling tussen grappige en leuke verhalen van het afgelopen seizoen. Maar er werd ook gedanst op de bekende après ski muziek hitjes, die door onze eigen DJ Jos werden verzorgd. Onze eigen Après Season Party werd gepresenteerd door onze kantoorheldinnen Frida en Aïshya.

Heb je de party gemist? Kijk hem hier terug op ons youtube kanaal.

Kortom het was een mooi alternatief voor de TeamAnimation reünie en een geslaagde party, waarin we het echte TeamAnimation gevoel konden overbrengen en daarmee het clubgevoel hebben vergroot. Nu kunnen we nagenieten van een geslaagd seizoen en de reünie, op naar seizoen 2021!

Heb je ook hulp nodig bij het organiseren van een feest of evenement neemt contact op met onze eventmanager of bekijk de mogelijkheden hier!