Nieuwe Projectmanager bij Team4Events!

Het is even stil geweest op de blog van Team4Events, maar wij zijn terug. Na wat interne veranderingen en een switch in Projectmanager kan ik jullie meedelen: Ik heb een mega fantastische nieuwe baan en Team4Events is een nieuwe Projectmanager rijker!

Wie ben ik?
Mijn naam is Dana, 23 jaar en afgestudeerd in International Business & Languages. Huh? International Business en dan bij Team4Events werken? Ja! Team4Events werkt nauw samen met animatiebedrijf Team4Animation, een bureau dat animateurs uitzendt naar campings in het buitenland. De kracht van ons personeel is dus werk- en woonervaring in het buitenland, en wat zou ik voor Projectmanager zijn als ik dat niet zou hebben?

Hoe het allemaal begon
In 2012 kwam ik voor het eerst in aanraking met Team4Animation, ik ging namelijk een zomer werken op een camping in Frankrijk. Het jaar erna zat ik daar weer! Na 2 zomers had ik voor mezelf bedacht dat dit avontuur aan een einde kwam. Toch kwam ik in 2016 terug om voor het nieuw opgezette bedrijf Blogs4Travel mijn afstudeer scriptie te schrijven. Onder deze scriptie besloot ik nog een paar weken in te vallen op campings in Frankrijk, ben ik toch weer terug! Na de zomer en mijn scriptie rolde ik verder in Blogs4Travel als Community Manager voor de website Cotedazur.nl. Een jaar later ben ik hiernaast ook fulltime Projectmanager bij Team4Events. Het zijn fijne bedrijven om voor te werken en ik ben er niet weg te slaan! Waarom? Persoonlijke aandacht.

Wat ik ga doen
Leuk hoor zo’n nieuwe Projectmanager, maar wat betekent dat voor Team4Events? Dit jaar willen wij een focus leggen op ons gespecialiseerde en getalenteerde personeel. Ik doe mee met de trainingsweekenden die Team4Animation geeft om zo naast de sollicitatierondes alle medewerkers persoonlijk te leren kennen. In de zomer zal ik zo nu en dan bezoekjes in Frankrijk doen om te kijken hoe ons personeel het doet op de camping, dit zegt namelijk ook veel over hun presteren voor Team4Events. Persoonlijke aandacht aan zowel personeel als klanten wordt mijn focus.

Get in touch!
Wil je meer weten over mij, Team4Events en wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Check mijn interview met Team4Animation, mail mij of vind me op LinkedIn.