Lenny de Vos

Ontmoet Lenny de Vos op 28 en 29 december in Kamerik

Op 28 en 29 december 2018 is het eindelijk zo ver! Lenny de Vos komt na een lange vakantie terug naar Nederland om alle kinderen weer terug te zien.  Lenny is een vos uit Vlakland. In Vlakland woonde hij in een héél groot bos tussen de bergen met allemaal kleine riviertjes. Hij is niet alleen heel slim, maar ook lief en erg sportief! De hele dag speelt en danst Lenny in de natuur.

Wat maakt Lenny de Vos zo leuk?

Lenny is een hele nieuwsgierige vos en vindt het heel erg leuk om nieuwe weetjes of leuke dingen te horen. Omdat hij niet altijd tijd heeft om met iedereen te kletsen, heeft hij zijn verhalentas mee.  Hierin verzamelt hij alle brieven en tekeningen die hij heeft gekregen zodat hij ze later allemaal kan lezen. Naast het maken vriendjes op de camping is Lenny ook heel goed in dansen en knutselen, dit heeft hij allemaal geleerd want hij vind het heel leuk om dingen te leren! Ook haalt Lenny graag vossenstreken uit en is hij soms een beetje ondeugend.

Lenny Meet & Greet

Lenny komt dus naar Nederland! Maar wat gaat er op deze speciale dagen gebeuren? Er worden verschillende activiteiten georganiseerd waar je allemaal aan mee kan doen en daarnaast kun je de hele dag genieten van onze Lenny. Lenny zal vanaf 10:00 tot 16:00 uur aanwezig zijn bij Boerderij de Boerinn.

De gasten van Lenny mogen gratis naar binnen op de Winterboerderij. Laat van te voren even weten als je komt. Dit mag je doen door een mail te sturen naar info@team4animation.nl

Wat zijn de Activiteiten?

  • Schminken
  • Knutselen
  • Spelletjes spelen
  • Kleurwedstrijd
  • Lenny show
  • Dansen met Lenny (vergeet vooral niet de Lenny dans te oefenen op het YouTube kanaal van de Lenny club)
  • Op de foto met Lenny

Alvast een sfeerimpressie van een ander leuk evenement met Lenny? Klik dan hier.

Lenny op je kinderfeestje?

Lenny vindt het ook heel erg leuk om op verjaardagsfeestjes te komen! Lenny en zijn team neemt de organisatie ervan graag uit handen.  Iedereen wordt vermaakt van begin tot eind, Lenny is altijd van de partij en alles is mogelijk! Meer informatie over Lenny op je feestje staat op de website.