King of the Court

Kinderentertainment bij King of the Court

Op 7 en 8 september waren wij aanwezig bij het King of the Court evenement in Utrecht en Antwerpen. Dit is ons eerste internationale event, dus zeker een blog waard! Lees snel wat wij hier mochten doen aan kinderentertainment.

Beachvolleybal

King of the Court is een groot, internationaal beachvolleybalevenement waarbij er op vier verschillende plaatsen gevolleybald wordt. Dit jaar zijn dat Utrecht, Antwerpen, Waikiki en Huntington Beach. De wedstrijden worden gespeeld door de 15 beste, mannelijke beachvolleybalteams in de wereld. De finalisten worden door verschillende eliminatierondes bepaald, waardoor het onwijs spannend is om naar te kijken.

King of the Court   King of the Court   King of the Court

Festival

Naast de volleybalwedstrijden werden er nog een hoop andere activiteiten georganiseerd. Zo was er muziek, lekker eten en kinderentertainment. Wij mocht dit laatste organiseren in zowel Utrecht als Antwerpen. Er werd druk geknutseld met het thema ‘beach’ en ‘volleybal’, er werd gespeeld met kinetisch zand en er werd flink gesport met de Wii. In de Playbox konden de kinderen ook nog eens films komen kijken. De suikerspin- en popcornmachines werden meerdere keren per dag aangezet om alle kids te voorzien van iets lekkers. Al met al twee geslaagde dagen met een hoop gezelligheid.

     

Ben jij benieuwd naar kinderentertainment tijdens een event? Check onze blog!