Haarlem markt

Wij waren aanwezig op Event Street in Haarlem!

Dinsdag 10 juli was het meet & greet evenement voor opdrachtgevers en evenementenbureaus en partijen uit de eventbranche. Event Street is begonnen in Frankrijk en België en is overgewaaid naar Nederland.  Dit jaar was de eerste editie in Nederland op dinsdag 10 juli in Haarlem en werd vormgegeven doormiddel van een”kroegentocht”. 15 verschillende bedrijven konden worden bezocht in 15 verschillende kroegen en restaurants, samen zorgden ze voor een avond vol inspiratie.

Dit evenement is georganiseerd door IDEA. IDEA is sinds 2002 de branchevereniging voor de evenementenbranche. Ze hebben de ambitie om bij te dragen aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van het vak. Met daarbij creatie van PR momenten voor het evenementen- en live communicatievak. IDEA heeft contacten met veel organisaties binnen en buiten de evenementenbranche en IDEA biedt bedrijven creativiteit, professionaliteit en continuïteit.

Route 

Beginnend bij het middenplein vervolgden wij onze route met een hapje en een drankje in ons hand en bezochten wij verschillende bedrijven. Het eerste restaurant dat wij bezochten was het Mexicaanse restaurant Popocatepetl. Hier liet BrandBase haar nieuwe project zien: How Many Animals. 

How Many Animals is een duurzame sokken collectie waarin 20 bedreigde diersoorten allemaal hun eigen opvallende design krijgen. Met de verkoop van deze sokken worden initiatieven gesteund die het verschil maken en daarbij wordt er bewustzijn gecreëerd.

Foto van: How Many Animals 

Een ander leuk en opvallend element van de Event Street was bij Proeflokaal de Blauwe Druif, hier kregen we een leuke medaille omdat we de finish van BINK hadden gehaald. Erg leuk en origineel en daarnaast konden we live mee genieten op het scherm. Hier waren beelden te zien van de Event Street die op dat moment werden opgenomen.

Een paar cafés verder kwamen we bij het opvallende café XO waar XSAGA  de silent disco tot leven heeft gebracht in het thema kerst. Hier werden we ontvangen met koptelefoons, bitterballen en een gezellige sfeer. Uiteraard hebben wij de disco even uitgetest, erg leuk, omdat we Silent Disco zelf ook aanbieden.

Naast al deze leuke activiteiten hebben we ook nog een alcoholvrije gin tonic mogen proeven,  zijn we op de foto geweest bij Momentize die we vervolgens in 3D konden bekijken, hebben we een wijntje mogen drinken bij Viqh waar East Side was gevestigd en geven wij graag complimenten aan de organisatie voor dit inspirerende evenement.