Evenementen in Woerden

Woerden, een kleine stad in het Westen van de provincie Utrecht en de thuisbasis voor Team4Events. De stad staat bekend om haar rijke historie, die zich vooral afspeelt rondom kaas en de jaarlijkse Koeiemart. De complete en up-to-date evenementenkalender kun je hier vinden.

Mei, Lentefestival

Sinds vorig jaar werkt Team4Events mee aan het jaarlijkse Woerdense Lentefestival. Gedurende een weekend zijn er verschillende dagen met evenementen voor ieder wat wils. Zo is er dit jaar het ‘Legends of Rock Tribute Festival’ op vrijdagavond, terwijl er op zondag een leuke dag is gepland voor de hele familie.

Augustus, Woerdense Vakantieweek

Al 66 jaar wordt aan het einde van de zomervakantie de Woerdense Vakantieweek georganiseerd. Met ieder jaar een indrukwekkende line up van artiesten, activiteiten en een familiedag op zondag, trekt het festival veel bezoekers naar de stad. In 2019 breekt het feest los op 23 augustus en wordt het afgesloten op de 31e.

Oktober, Koeiemart

Woerden is een historische marktstad. Sinds 1410 is er een jaarmarkt met koeienkeuring te vinden. Door de afgelopen 600 jaar heen is het steeds verder uitgebreid. Zo is er nu, naast de koeienkeuring, ook een kermis te vinden. Sinds 2001 is er aan de vooravond van de Koeiemart de Nacht van Woerden.

December, Winterfair

Op 13 en 14 december 2019 wordt Woerden omgetoverd tot een Winterwonderland. Deze dagen zijn er 120 kramen met kerstdecoratie, cadeau’s, delicatessen en Glühwein. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen, zo is er een zweefmolen, kun je een ritje maken in de kersttrein en mag de warme chocolademelk natuurlijk ook niet ontbreken.