Een nieuw gezicht bij Team4Events

Sinds september is er een nieuw gezicht bij ons op kantoor. Je hebt haar misschien al voorbij zien komen in de tussentijd, maar wie is ze en wat doet ze nou precies? Lees hier alles over onze Junior Eventmanager Nicole!

Wie ben ik? 

Ik ben Nicole, 22 jaar oud. Ik kom uit Woerdense Verlaat, wat? Dat is een dorpje boven in Zuid-Holland. Op dit moment ben ik nog student Tourism Management, maar ik hoop aan het einde van dit jaar afgestudeerd te zijn. De evenementenbranche vind ik een van de leukste onderdelen daarvan. Ik ben bij Team4Events terecht gekomen nadat ik vier zomers als animatrice bij Team4Animation heb gewerkt in Frankrijk. In mijn vrije tijd vind ik het tof om films en series te kijken, ik volg een cursus Frans en ik breng graag tijd door met mijn kleine nichtjes. Nicole

Wat ga ik doen?

Ik ondersteun Dana, de Eventmanager van Team4Events. Hierbij schrijf ik content voor social media en de website, plan ik personeel in op de allerleukste opdrachten en beantwoord ik alle vragen die zij hebben. Ik assisteer ook in het uitwerken van concepten en begrotingen voor klanten. Daarnaast mag ik mee naar verschillende evenementen. Dit vind ik super leuk, aangezien ik dan de uitvoering van het werk dat we op kantoor hebben gedaan kan zien. De komende maanden hoop ik alles te leren over de evenementenbranche, om dit in mijn verdere carrière mee te nemen. De afgelopen maanden heb ik al super veel mogen doen. Zo ben ik het hele land doorgereden met enquêteurs voor Mitsubishi en heb ik mogen assisteren bij de organisatie van de jaarlijkse reünie van Team4Animation. Daarnaast stond ik op de Open Trouwlocatiedag en de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. We zitten op dit moment op kantoor ook zeker niet stil dus wie weet zie je de komende maanden wel een mail of appje van mij voorbij komen. Mocht je nu al benieuwd zijn wat er de komende weken allemaal te doen is, stuur ons een appje of een mailtje.