Kids-Campings.com

De vakantiebeurs 2019

Van 9 tot 13 januari waren wij te vinden op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar niet met één maar met twee leuke projecten! Wij blikken terug op een mooie week, lees je mee?

Kids-Campings.com

Dit jaar waren we wederom in hal 7 te vinden met de Kids-Campings.com stand. Kids-Campings.com is een toffe website waar meer dan 800 kindvriendelijke bestemmingen te vinden zijn. Daarnaast kun je er terecht voor de leukste tips en verhalen. Op de stand werden 20 Franse campings vertegenwoordigd waarvan we informatie gaven aan bezoekers van de beurs. Daarnaast mocht de minidisco natuurlijk niet ontbreken! Ook werden er druk ballonnen uitgedeeld en hingen er aan het einde van elke dag aardig wat kleurplaten aan de muur. Met een enthousiast team van drie animateurs per dag werk Kids-Campings.com goed vertegenwoordigd!

Kidszone

Voor de Jaarbeurs mochten we drie dagen de Kidszone bemannen tijdens de Vakantiebeurs. Een weekend vol gezelligheid, minidisco, schminken, kleuren, knutselen en spelletjes. Vooral het Hollandse Huisjes kleur-tafelkleed en de Wii waren erg populair. Daarnaast kregen we elke dag bezoek van Rikki het konijn en werd er op zondag een ware mascotte parade georganiseerd. De kids mochten gezellig bij ons blijven terwijl de ouders een rondje over de beurs deden. Toen ze weer opgehaald werden waren ze uitgeput door al het geren en gedans met ons team waardoor ze op de terugweg in de auto lekker konden slapen.

Na deze week zijn we weer helemaal in vakantiesferen en zien we uit naar het warmere weer! Kids-Campings.com, de Jaarbeurs en al onze animatietoppers bedankt voor deze zeer geslaagde week!