Check onze unieke sfeermakers!

De sfeermakers van TeamAnimation zijn ooit bedacht om het animatieprogramma op de Nederlandse vakantieparken net wat spannender te maken. Dit hebben wij gedaan met een leuke en unieke activiteit. Ondertussen is het allang niet meer alleen een activiteit voor op de camping of vakantiepark. Onze sfeermakers zijn al uitgegroeid naar: bso thema activiteiten, maar kunnen ook geboekt worden voor evenementen.

Eigen sfeermakers

Wij hebben een aantal unieke sfeermakers in ons assortiment. Ons team bedenkt elk jaar nieuwe sfeermakers. Hierdoor is ons aanbod nooit hetzelfde als het jaar daarvoor. Dit jaar nieuw de enige echte Smiles Unlimited Show en een razend spannende escaperoom genaamd La Casa De Vacaciones. Daarnaast wordt er elk jaar een nieuwe musical en twee themadagen geschreven. Gelukkig zijn onze oude vertrouwde sfeermakers er dit jaar ook nog. De welbekende Boter, Kaas en Hagedissen Quiz, de Bios XXL, de levensechte knuffelwerkplaats en Weerwolven van Wakkerdam Live! zijn ook dit jaar weer te boeken. Deze activiteiten zijn ook erg leuk om te spelen op een bedrijfsuitje of feestje!

Ben jij een camping of vakantiepark eigenaar bekijk dan de TeamAnimation website voor de mogelijkheden.

Externe sfeermakers  

Naast onze eigen sfeermakers hebben wij een adresboek vol met partners die samen met ons de activiteiten naar vakantieparken en evenement locaties brengen. Zo springt iedereen erop los op de grote en kleine stuiterende stormbanen. Maar ook onze FIFA ’21 toernooi, lasergamen, silent disco, zeskamp en schuimparty zijn altijd een succes!

Wat ook een zeer geliefde activiteit is, zijn de bubbels van bubbel-voetbal. Jong en oud kunnen mee doen met deze activiteit, want de ballen zijn in verschillende formaten. Dus een hilarisch potje voetbal gegarandeerd! Waar de bubbels ook handig voor zijn is het corona proof maken van een activiteit.

Online of op afstand sfeermakers

Ook de online sfeermakers zijn nieuw sinds 2020. Als jij niet naar de sfeermakers kan komen, dan komen de sfeermakers naar jou. Een aantal sfeermakers zijn omgetoverd, zodat deze ook online of op afstand gedaan kunnen worden. Bij de online sfeermakers kan je bijvoorbeeld denken aan een huiskamer/kantoor bingo of een online FIFA-toernooi. Ook zijn er sfeermakers die zeer geschikt zijn om de afstand te bewaren. Goede voorbeelden hiervan zijn: singer songwriter, bubbelvoetbal, achery tag, voetplaymiddag en ook de colorrun. Zo zijn er veel activiteiten waarbij een goed alternatief te vinden is.

Nieuwsgierig geworden naar de sfeermakers van TeamAnimation? Bekijk onze sfeermakers pagina of vraag de brochure aan bij contact.