Bruiloft idee van Team4Events

5 ideeën voor entertainment op je bruiloft

Je bruiloft moet de beste dag van je leven worden waar jij en je gasten volop van kunnen genieten. Tijdens een bruiloft heb je vaak ook entertainment nodig om al je gasten te vermaken en er een dag van te maken om nooit te vergeten. Hierbij onze top 5 van te gekke ideeën voor entertainment op je bruiloft.

Dj van Team4Events1.  Muziek

Muziek is heel belangrijk en zorgt voor een goed sfeertje op je trouwfeest. Muziek kan worden ingezet als achtergrondmuziek of juist voor het feest. Muziek wordt vaak gecombineerd met licht, wat romantische sferen kan maken. Hier hebben Allround bruiloft DJ en Grooves show over nagedacht en bieden naast DJ’s en licht en zelfs een saxophonist aan om goede sfeer neer te zetten. Wil je het anders aanpakken en iets unieks neerzetten maar toch muziek hebben op je bruiloft? Silentdisco DJs heeft hier iets super gaafs op bedacht, namelijk (zoals de naam al zegt) silent disco. Geef iedereen een koptelefoon en geniet van een speciale avond zonder overlast te maken. Je kan er zelf voor kiezen dat er 3 verschillende muziekstijlen zijn te horen door de koptelefoon. Doe je de koptelefoon af dan kan je rustig met elkaar praten. Fijn voor een gemengd gezelschap waarbij misschien niet iedereen staat te juichen om harde muziek. 

2.Flitskast van Team4Events Momentopname

De mooiste dag van jullie leven kunnen jullie later in alle rust bekijken op de foto’s. Onze tip: Huur naast de standaard fotograaf ook een Flitskast in. Zo kan je een photobooth neerzetten met leuke attributen om mee op de foto te gaan. Of zet de flitskast neer waar je zowel foto’s kan nemen als filmpjes om een super leuke aftermovie te maken. In plaats van een gastenboek kan iedereen vertellen dat ze jullie dag prachtige vonden. Een ander idee: Geef iedere tafel een wegwerp camera zodat je aan het einde kan zien hoe elke tafel het naar hun zin heeft gehad.

3. Live Painterlive painter van Team4Events

De Live Painter maakt ter plekke een schilderij van de bruiloft. Zo leg je de mooiste dag van je leven live vast op een schilderij. In enkele uren wordt er een sfeerimpressie op doek geschilderd. Een blikvanger tijdens het feest en een tastbare herinnering voor later. Een kunstwerk om aan de muur te hangen en om je elke dag weer te herinneren hoe geweldig de bruiloft er uit zag.

4. Het spel Bruiloft spel van Team4Events

Maak de sfeer losjes en speel een spel om erachter te komen hoe goed het bruidspaar elkaar kent. Zo zit het bruidspaar met de ruggen naar elkaar toe in het midden van de zaal, zodat iedereen ze goed ziet. Zowel de bruid als de bruidegom heeft een schoen van zichzelf en van de ander vast. Tijdens het spel worden er vragen gesteld over wie het best is in … Of wie het dominantst is. Het bruidspaar beantwoordt de vraag door de schoen van de persoon omhoog te houden bij wie het antwoord past. Op deze manier krijg je grappige scenario’s en onverwachte reacties.

5.  Kindervermaak

Kindervermaak van Team4Events

Niet alleen volwassenen moeten worden vermaakt, maar ook kinderen. Zo kunnen wij Team4Events enthousiaste animateurs inzetten op je bruiloft die de kinderen vermaken met minidisco of lekker gaan knutselen. Behalve dat ze worden vermaakt, wordt er ook op ze gepast. Een super plus nanny dus eigenlijk!

 

Mocht jij interesse hebben in bovenstaande diensten of andere mogelijkheden, dan denken wij graag mee!